Online diensten voor klanten Brainwork Systems

Klantenportaal

Klanten van Brainwork Systems hebben altijd online toegang tot hun facturen, offertes, events en abonnementen. Klik hier voor toegang tot het klantenportaal.

BrainOnline

Steeds meer organisaties willen medewerkers in staat stellen om (een deel van) hun werkzaamheden thuis te verrichten. Maar ook voor het management is het natuurlijk zeer praktisch om 'op locatie' (thuis, conferentiecentra, hotels) op het bedrijfsnetwerk in te kunnen loggen. Het enige wat u hiervoor nodig heeft is een internetverbinding en een snelkoppeling op uw bureaublad. U maakt op deze manier gebruik van een terminalomgeving op één van onze beschikbare, beveiligde servers. Hierop is een stukje voor u gereserveerd waar uw gegevens staan. Voordeel hiervan is dat u kosten bespaard in de aanschaf en onderhoud van apparatuur en software.

Webmail

Overal uw mail bekijken en versturen kan via: webmail.brainonline.nl.

BrainBackup

"Vertrouwd werken betekent backuppen." Natuurlijk heeft bij een inbraak, brand of waterschade of een defecte disk een backupoplossing op dezelfde locatie als waar de data gebruikt wordt niet veel nut. Om dit ook te ondervangen, raden wij Backup online aan. Met een Online Backup abonnement verloopt het maken van een backup voortaan veilig, eenvoudig, betrouwbaar en automatisch. Dit is een oplossing buitenshuis waarbij u te allen tijde bezit heeft over de data. De data wordt geplaatst in op een beveiligde server in een datacentrum.

Knowledge

Wanneer u hier klikt, vindt u diverse downloads van handleidingen waar naar verwezen kan worden. Dit ter ondersteuning van onze diensten.

Downloads

Onderstaand treft u een aantal downloads aan waar wij u naar toe kunnen verwijzen.


Teamviewer Windows

Hulp op afstand Windows

Download
Teamviewer MacOs

Hulp op afstand MacOs

Download
parallels 32

Parallels Client 32 bits

Download
parallels 64

Parallels Client 64 bits

Download
Ultra VNC

UltraVNC

Download

Leverancier van o.a.

merken