Het alternatief voor ISDN

U heeft vast een brief ontvangen van KPN dat ISDN in september 2019 stopt. Voor veel bedrijven is het dan ook nodig om hun telefoniediensten over te zetten. Dit kan naar een volwaardig en beter alternatief: VoIP bellen van Brainwork. Waarom? Hieronder vindt u een aantal redenen waarom VOIP bellen ook geschikt is uw bedrijf.

ISDN is te duur voor de toekomst

Met de komst van digitale telefonie en de relatief dure tarieven van ISDN-2, ISDN-15 en ISDN-30 stappen al heel wat bedrijven over op het bellen via het internet. Hierdoor daalt het marktaandeel van ISDN en worden de kosten dus over minder abonnees verspreid waardoor op termijn niet meer loont voor de KPN om nog langer dit netwerk operationeel te houden. De KPN stopt dus met ISDN netwerk!

VOIP bellen een volwaardige optie voor ISDN

Bellen via je IP-adres levert digitale gesprekskwaliteit en is veelzijdiger dan een ISDN verbinding. De 'centrale' is niet langer meer dat grijze kastje in de meterkast maar een volledig digitale centrale op het internet. Dat betekent dat het instellen, aanpassen en aanmaken van nieuwe gebruikers een fluitje van een cent is ipv het via een cijfer-menu de toestellen te koppelen aan het juiste nummer.

Kostenbesparing

In de meeste gevallen is VOIP telefonie goedkoper dan ISDN. Alleen daarom is het zakelijk gezien al een goede reden om nu al over te stappen.

Uw telefooncentrale overal en altijd

Doorverbinden, wachtrij, keuzemenu, beschikbaarheid van collega‚Äôs checken, gesprekken bewaren en delen. Alle functionaliteiten zijn in de oplossing die wij leveren eenvoudig en intuïtief bereikbaar op elke PC, tablet of smartphone.

Nummerbehoud

Overstappen gebeurt altijd met nummerbehoud. Zo hoeft u zich dus geen zorgen te maken over verminderde bereikbaarheid of dat u overal waar de nummers staan vermeld moet wijzigen.

Veelzijdiger

De online telefooncentrale van VOIP bellen biedt u veel mogelijkheden zoals: in-de-wacht met muziek, eenvoudig doorschakelen naar mobiel, voicemail, gespreksopname en een duidelijk inzicht in alle uitgaande en inkomende gesprekken.

Kortom: VOIP-telefonie is een volwaardige optie voor ISDN. Het biedt meer mogelijkheden en is goedkoper. Op de website nieuwevoipcentrale.nl vind u meer informatie over onze telefonie oplossing. Brainwork Systems helpt u graag en vakkundig met de overstap naar VOIP. Bel daarom nu 033-2471565 of neem contact met ons op.

Centrale VOIP

Leverancier van o.a.

merken